112 Acil Sağlık görevlisine Niçin geç geldin” saldırısı

112 Acil Sağlık görevlisine  Niçin geç geldin” saldırısı

Kırıkkale`de bir acil tıp teknisyeninin hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edildi. Darp olayına karıştığı belirtilen A.Ö gözaltına alındı.

NİÇİN GEÇ KALDINIZ SALDIRISI

Kırıkkale 112 Kontrol Komuta Merkezini arayan bir şahıs, Öcal Köksal adlı hastanın rahatsızlandığını bildirdi. Gelen çağrı üzerine hastanın bulunduğu mahalleye bağlı olan 2 No’lu 112 istasyonundan ambulans yönlendirildi. Olay yerine giden görevlilerle hasta yakınlarının geç kaldıkları iddiası ile tartıştıkları belirtildi. Olayda 112 görevlilerinden Acil Tıp Teknisyeni İbrahim Ethem`i hasta yakını A.Ö.`nün (60) darp ettiği iddia edildi. 112 görevlisi Ethem`in darp esnasında gözlüğü kırılarak yüzünde de yaralanmalar meydana geldiği belirtildi.

SAĞLIK GÖREVLİSİ ŞİYAETÇİ OLDU
Yaşadığı olayı anlatan 112 görevlisi İbrahim Ethem isimli sağlık görevlisi, "İstasyonumuza Komuta Kontrol Merkezimiz tarafından bildirilen anons gereği alkollü bir şahıs vakasına gitmiştik. Vatandaş her zaman olduğu gibi geç geldiğimizi iddia etti. Biz de bir sıkıntısı varsa gerekli mercilere şikâyette bulunabileceğini söyledik. Buna rağmen hastanın komşusu taşkınlık yaparak sözlü münakaşa esnasında gözüme yumruk attı gözlüğüm kırıldı. Bu tür olaylar yanlış anlaşılmalardan kaynaklanıyor. Vatandaşlar anlayış göstermediği için bu seferki şiddet olayı da bizim başımıza geldi. Olay görevimin başında iken meydana geldi. Şikâyetçiyim"

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ SÜRÜYOR
Olay üzerine emniyet güçleri tarafından darp ettiği iddia edilen A.Ö. isimli şahsı ile 112 görevlisi İbrahim Ethem ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. İfadesi alınan A.Ö suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma sürüyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü